/holly tin

Studio Gather - Holly Tin - Initial Sketch BW

location                

cost

contractor                     

status

:  constantine

:  £10,000

:  Samuel Winn

:  completed

/Holly Tin is a 10sqm garden studio built within the grounds of a private residential home.

A compact addition built to sustain a new ethos for a work/life balance.

 

Hidden at the bottom of a garden in a rural setting the material palette and form are referential to the agricultural buildings in the backdrop. It is dressed with locally sourced larch and wriggly metal cladding.

 

A simple interior palette plays on the use of standardised materials to make a non-standard finish. Timber frame, timber insulation, and timber cladding make for a truly carbon-friendly building.

Studio Gather - Holly Tin - Colour Sketch
Studio Gather - Holly Tin - Floor Plan
Studio Gather - Holly Tin - 3D Model
Studio Gather - Holly Tin - Garden View
Studio Gather - Holly Tin - Building View V1
Studio Gather - Holly Tin - Larch Cladding
Studio Gather - Holly Tin - Render
Studio Gather - Larch Cladding - Holly Tin
Studio Gather - Holly Tin - Black Tin and Larch
Studio Gather - Holly Tin - Cladding
Studio Gather - Holly Tin In The Works
Studio Gather - Holly Tin - Black Tin
Studio Gather - Holly Tin - Interior
Studio Gather - Holly Tin - Building View V2
Studio Gather - Holly Tin - Night Lighting